Korkunç görüntü! İki arkadaşın cesedi aynı evde bulundu …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Korkunç görüntü! İki arkadaşın cesedi aynı evde bulundu …

 

İlçemiz Burgaz Mahallesi 1. Hıdırlık Sokak’ta bulunan bir evde, yakın arkadaş oldukları belirtilen Ferhat Doğan (23) ile Önder Özdemir’in (35) cansız bedenleri bulundu. Yakınlarının ihbarı ile olay yerine gelen polis tarafından çalınan kapı açılmayınca evin penceresindeki korkuluklar sökülerek içeriye girildi. Karşılaşılan görüntü herkesi şok etti …

Edinilen bilgilere göre, Ferhat Doğan’ın yüksek oranda uyuşturucu aldığı ve bunun sonucunda hayatını kaybettiğini gören Önder Özdemir’in de av tüfeğiyle intihar ettiği iddia ediliyor.

Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre kapıyı çaldılar fakat kapı açılmadı. Bunun üzerine evin penceresindeki korkulukları sökerek içeriye giren polisler, korkunç bir görüntü ile karşılaştılar.

Yerde hareketsiz yatan Ferhat Doğan ve Önder Özdemir’in, 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerinde öldükleri belirlendi. İlk incelemelerde Ferhat Doğan’ın aşırı dozda uyuşturucu aldığı, Önder Özdemir’in ise av tüfeğiyle intihar ettiğinin belirlendiği iddia edildi.

 

Yakınları sinir krizi geçirdi …

İki arkadaşın birbirlerini kardeş gibi sevdikleri, Ferhat Doğan’ın öldüğünü gören Önder Özdemir’in de arkadaşının ölümüne üzülerek intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.

Yaşanan olayın ardından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunurken, haberi alarak olay yerine gelen Özdemir ve Doğan’ın aileleriyle yakın arkadaşları sinir krizleri geçirdi. Sağlık görevlileri Doğan ve Özdemir’in ailelerine ilk müdahaleyi olay yerindeki ambulansta yaparken, polis ekipleri Doğan ve Özdemir’in yakınlarını sakinleştirmek için yoğun bir çaba harcadı.

Doğan ve Özdemir’in cansız bedenleri, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık