Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Koronavirüs denetimleri sürüyor

​​​​​​​İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliği’ne gönderdiği genelge doğrultusunda yapılan Koronavirüs denetimleri Milas’ta da devam ediyor. Milas Kaymakamlığı koordinasyonunda gerçekleşen denetime, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mülki amirler ve beraberindeki heyet katıldı.

Koronavirüs denetimleri sürüyor

İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliği’ne gönderdiği "Covid- 19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler" konulu genelge doğrultusunda Milas’ta da denetimler gerçekleştirildi. Kaymakam Eren Arslan’ın yerine vekaleten Milas Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Refik Koçi denetime katıldı. Genelgede kapsamında temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarının yanı sıra her bir iş kolu için belirlenen kural ve tedbirler, ekipler tarafından kontrol edildi. Milas’ta sabah saatlerinde başlayan denetimlere Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mülki idare amirleri ve beraberindeki heyet katıldı. Esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunan Milas Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Refik Koçi, “Koronavirüsü yenmek istiyorsak, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına muhakkak uymamız gerekiyor. Koronavirüsün artışını önlemeliyiz, bu yüzden ekstra gayretli olmalıyız.” dedi.

“Koronavirüsü yenmek istiyorsak tedbirli olmamız şart”

Denetimler esnasında esnafa işlerinde kolaylıklar dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, pandemi döneminde son derece dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Vaka sayılarının arttığı bu dönemde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına ekstra dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Tokat, “Koronavirüsü yenmek istiyorsak tedbirli olmamız şart. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın pandemi kurallarına özen gösterdiğini görüyoruz. Vatandaşlarımız muhakkak sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmeliler.” dedi.

 

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis