“Koruma kategorilerinin değişimi”

A.Kemal KAŞKAR -

“Koruma kategorilerinin değişimi”

Milas Kent Konseyi’nce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Doğal SİT alanlarında tanım değişiklikleri (“Koruma kategorilerinin değişimi”ni) içeren yönetmelikle ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacak.

3 Ocak Salı günü (yarın) saat 10’da, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılacak olan bu toplantıya konuşmacı olarak Milas ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Harita Mühendisi Enver Tuna katılacak.

Milas Kent Konseyi Yürütme Kurulu tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada;

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Doğal SİT alanlarında tanım değişiklikleri yaparak, Muğlamızın pek çok SİT alanını yerleşime açık hale getiren yönetmelikten, Milasımızın üç bölgesi de etkilenmektedir.

Milas’ta Bafa, Boğaziçi ve Gökçeler’de yapılan bu değişikliklerle ilgili olarak, Milas Kent Konseyi tarafından, Milas’taki meslek odaları ve kuruluşları ile tüm duyarlı yurttaşların bilgilendirilmesi amacıyla, yarın saat 10:00’da, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda, bir konferans düzenlenmiştir.

Konferans, TMMOB Milas İlçe Sekreteri ve Milas ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Harita Mühendisi Enver Tuna tarafından verilecektir” denildi ve tüm yurttaşlarımız koferansa davet edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık