“Köstek değil destek oluyoruz!”

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

“Köstek değil destek oluyoruz!”

Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçemizdeki belediye hizmetleri bakımından birçok alanda yetki, görev ve sorumluluk Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne aktarıldı. İlçemiz merkezi ve mahallelerindeki ulaşım ve otopark sorununun çözümü de aktarılmış olan bu yetki, görev ve sorumluluklardan biri ...

Artan nüfus ve bağlı olarak araç sayısıyla birlikte iyice gün yüzüne çıkan bu büyük soruna kalıcı bir çözüm üretmek için proje hazırlık aşamasını tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, projeye son şeklini veriyor.

 

Daha güzel ve

yaşanabilir, sorunları

en aza indirilmiş bir

Milas için …

Milas adına önemli bir çalışmanın hızlı bir şekilde yürütüldüğünü, kısa bir süre sonra okulların açılmasıyla birlikte yoğun bir şekilde yaşanacak olan trafik ve otopark sorununun en aza indirilmesi için Milas Belediyesi olarak her türlü desteğin verildiğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Kentimizin daha güzel ve yaşanabilir, sorunları en aza indirilmiş bir ilçe olması adına yapılan/yapılacak olan her projeye koşulsuz destek veriyoruz” dedi.

 

Otopark hizmeti

sunacak yapılar …

Daha önce Belediye Meclisinde görüşülen ve karara bağlanan Kapalı Giyim Pazarı ve Milas Belediyesi’ne ait Yazlık Düğün Salonunun Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiğini belirten Başkan Tokat; “Her iki noktada da kentin dokusuna uygun bir mimaride otopark hizmeti sunacak yapılar oluşturulacak. Çalışmada son aşamaya gelindiğini biliyoruz.

Sadece bu konuda değil, ulaşım konusunu bir bütün halde ele alarak, bugün yaşanılan sorunları ortadan kaldıracak, gelecekte de ortaya çıkacak muhtemel sorunları şimdiden bertaraf edecek bir çalışma yürütülüyor.

Milas Belediyesi olarak bizler de gereken her türlü desteği koşulsuz olarak veriyoruz. Popülist yaklaşımlardan uzak, Milas’ın geleceğini düşünen ve şekillendiren bir anlayışla hareket ediyoruz” diyerek, kentin ulaşım ve otopark sorununa böylece son noktanın konulmuş olacağını sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık