KÖYCEĞİZ’DE 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Adem KANKAYNAR

KÖYCEĞİZ’DE 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Muğla’ya bağlı Köyceğiz dağlık bölgede güvenlik güçleri teröristlerle sıcak temas sağladı. Meydana gelen çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirilirken, bir asker ayağından yaralandı. Güvenlik güçleriyle terörist grup arasında başlayan çatışma sürüyor.

Elde edilen istihbarat üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda oldukları tespit edilen 7 kişilik PKK'lı terörist grubuna yönelik ortaklaşa operasyon başlattı.

Önceki gün Seydikemer’de ele geçirilen 7 teröristin ardından bugün sabah saatlerinde bu kez Köyceğiz dağlık alanda güvenlik güçleri, bir grup terörist ile sıcak temasa geçti. Güvenlik güçlerinin ‘teslim ol’ çağrısına ateşle karşılık veren teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Elde edilen bilgilere göre çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirilirken, bir asker ayağından yaralandı. Yaralı askerimiz askeri helikopter ile Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Askerimizin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Muğla Valiliğince meydana gelen terör olayının fotoğraf ve görüntü yayınına OHAL dolayısıyla yasak getirildi.

Öte yandan bölgeyi çembere alan Muğla Zıpkınlar Komando Taburu ile Bornava Komando Tugayı ve Polis Özel Harekât ekiplerinin operasyonunun sürdüğü kaydedildi. İl genelinde emniyet ve jandarma teyakkuza geçti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık