Kuruluşunun birinci yılına özel etkinlik!

Adem KANKAYNAR -

Kuruluşunun birinci yılına özel etkinlik!

İlçemiz Hayıtlı- Ahmetçavuş Mahallesinde bir yıldır hizmet veren PETSTORE adlı işletme, kuruluşunun birinci yılına özel bir kokteyl verdi.

Nuri Kara’ya ait işletme, sokak hayvanlarının beslenmesi için halkımıza ücretsiz kedi-köpek mamasının yanı sıra, kokteyle katılan küçük çocuklara da hayvan sevgisi aşılamak üzere ücretsiz akvaryum balığı dağıttı.

Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal’ın da katıldığı kokteyle, özellikle küçük çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

İşletme sahibi Nuri Kara; “Bir yıldır ilçemizde aynı adreste hizmet verdiğimiz işletmemizin bugün, kuruluşunun birinci yıldönümü ve bu özel günümüzü halkımızla birlikte kutlamak istedik. Günler öncesinden planladığımız bu etkinliği de çeşitli yollarla halkımıza duyurduk. İstedik ki bu özel günümüzü bizimle paylaşan dostlarımıza, özellikle de küçük yaştaki dostlarımıza hayvan sevgisini aşılayalım, onlara hayvanların çok iyi birer dost olduğunu öğretelim. Bunun için de küçük dostlarımıza akvaryum balığı hediye ederek, onları bu sevgi ile buluşturmak istedik. Gördüğümüz kadarıyla da bu düşüncemiz karşılık buldu. Davetimize katılan tüm dostlarımıza, ama en çok da küçük dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

İşletme sahibi Kara, davete katılan büyüklere işletmedeki hayvanlar ve onların nasıl bakılması gerektiği konusunda bilgiler aktarırken, küçüklerle de özellikle ilgilenerek, işlemedeki tüm hayvanları tek tek tanıttı, nasıl ve nelerle beslenmeleri gerektiğini anlattı.

İşletmenin birinci kuruluş yıldönümü için verilen kokteyl, akşam saatlerine kadar sürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık