“Kurunun yanında yaş yanmasın!”

ÖNDER Haber –

“Kurunun yanında yaş yanmasın!”

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türk Eğitim-Sen Muğla’daki temsilcilerinin Ortaca’da düzenlenen toplantısına katıldı.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ile Türk Eğitim- Sen Muğla İl Başkanı Mürsel Özata’nın da katıldığı ve gündeme ilişkin değerlendirmelerin paylaşıldığı buluşmada, 15 Temmuz darbe girişimi ve faaliyetlerinin araştırılması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’na seçilen MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Açıklamaları sırasında, son günlerde kamuda yaşanan görevden almalara da değinen Erdoğan “Kurunun yanında yaş yanmasın” uyarısında bulunarak, “Tahkikatların düzgün ve kimsenin hakkını gaspetmeyecek şekilde yapılması gerekiyor” dedi.

Süreci yakından takip ettiklerini ifade eden Erdoğan, Celabrus’ta TSK’nin desteği ile ÖSO’nun sürdürdüğü operasyonlara da değinerek “Fırat’ın doğusu veya batısı bizi ilgilendirmiyor. Siyasi bir açıklama yapacak da değilim. Yılan neredeyse başı ezilmeli; Türkmen neredeyse, sivil neredeyse güvenliği ve refahı sağlanmalıdır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık