KYK MİLAS YURT MÜDÜRÜNDEN NEZAKET ZİYARETİ

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

KYK MİLAS YURT MÜDÜRÜNDEN NEZAKET ZİYARETİ

Milas’ta yapımı tamamlanan ve bu yıl içerisinde öğrenci alımlarına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu Milas Müdürü Serkan Acarsoy, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette Acarsoy, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yaptığı yardımlardan ötürü teşekkür etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat Yurt Müdürü Acarsoya’a imkanlar dahilinde her zaman yardıma hazır olduklarını belirtti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Milas Yurt Müdürlüğü Serkan Acarsoy Başkan Tokat’a yurt hakkında bilgi aktardı. Bu yıl öğrenci alımına başlayacaklarını belirten Acarsoy; ”504 öğrencinin misafir olacağı yurtta mobilya ve temizlik çalışmalarında sona gelindi. Son hazırlıkları yapılan yurt, kız ve erkek yurdu olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.Yurda ait kantin, yemekhane gibi yerler bulunuyor.3’er kişilik odada buzdolabı, çalışma masası, elbise dolabı mevcut. Sınırsız ücretsiz internet hizmetinin yansıra öğrencilere sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri hizmeti sunuluyor. Yurtta ayrıca futbol ve basketbol sahası bulunuyor. Toplam 504 öğrenciden 252 tanesi kız, 252 tanesi de erkek öğrenci, KYK için başvuruda bulunabilecek. İlk defa gelecek öğrenciler tercihleri sırasında, ikinci sınıflar ise “ara sınıflar” bölümünde yurda başvuruda bulunabilecek.Yurtlara başvurular 3 Eylül’de başlayacak.Ailesi ile aynı ilçede yaşayan öğrenciler belirtilen şartları taşımaması halinde yurda başvuruda bulunamayacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık