Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Leman-Süleyman Günlük Toplantı Salonu açıldı

Hayırseverler Leman Günlük, Süleyman Günlük ve Mehmet Günlük tarafından Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasına yaptırılan Leman- Süleyman Günlük toplantı salonunun çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

Leman-Süleyman Günlük Toplantı Salonu açıldı

Özellikle Türk Motiflerinin kullanıldığı Leman- Süleyman Günlük toplantı salonunun açılışına Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, hayırseverler Leman Günlük, Süleyman Günlük, Mehmet Günlük, Yasar Güzeller ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Açılış esnasında kısa bir konuşma yapan Milas Kaymakamı Eren Arslan; “öncelikle bu salgın ortamında dahi yapılabilecek en güzel şeylerden birisi eğitime ve devletin kamu menfaatlerine destek vermektir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binamızın toplantı salonunun yapımı için yatırım yapan destek veren Mehmet Günlük hocamıza, kıymetli annesi Leman Günlük ve babası Süleyman Günlük ’ün bu destekleri anlamlı oldu. İnşallah bu zor günlerimiz bittiğinde daha çok koşacağız, daha çok işler üreteceğiz, daha çok milasımıza ve ülkemize faydalı işler yapacağız. İşin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan niyettir. Attığınız küçücük bir taş, koyduğunuz küçücük bir tuğla büyük eserlerin ortaya çıkmasına vesile olacaktır. Bu anlamda siz değerli hayırseverlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, Leman-Süleyman Günlük Toplantı Salonumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam Arslan ve açılışa katılanlar tarafından kurdelenin kesimi sonrasında Leman-Süleyman Günlük Toplantı Salonunu gezen katılımcılar salonda yapılan çalışmaların ilk gününden son gününe kadar yer aldığı kısa videoyu izlediler.

Toplantı salonunda Türk motiflerinin kullanıldığını belirten Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ise “salonun yapımında Türk Motiflerimizi kullanmaya özen gösterdik. Masamızda bulunan çiçeklik yaklaşık 94 yıllık arı kovanından yapılmış, keçelerimiz ise eski tekniklerle yani doğal olarak yapılmıştır. Ben salonun yapımında destek veren hayırseverlerimiz Mehmet Günlük, değerli ailesi Leman Günlük ve Süleyman Günlük’e teşekkür ediyor Leman-Süleyman Günlük Toplantı Salonumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Açılış töreni hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis