Levent Optik güneş gözlüğü armağan etti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Levent Optik güneş gözlüğü armağan etti

 

2017 - 2018 Muğla Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Şampiyonu olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Takımına şampiyonluk primi olarak verdiği gözlük sözünü yerine getiren Levent Optik Sahibi Levent Akyer, takımın antrenörü Alim Deligöz, Takım Kaptanları Çağrı Arıkan ve Nusret Sezgin ile futbolculara kendi işyerinde söz verdiği güneş gözlüklerini armağan ederek 2018 - 2019 Spor sezonunda da başarılar diledi.

Levent Akyer, yaptığı açıklamada 2017 - 2018 sezonu içinde Birinci Amatör Futbol Liginde mücadele eden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Futbolcuları ile buluştuğu bir yemekte, “Ligde şampiyon olun güneş gözlükleriniz benden” diyerek futbolcuları motive ettiğini ve yaşanan şampiyonluk soncunda da söz verdiği gözlükleri tek tek futbolculara verdiğini belirti.

20’ye yakın güneş gözlüğünü sporcular, antrenörler ve bu arada basın mensuplarına veren Akyer yeni sezonda Beçin Gençlikspor’a desteklerinin süreceğini söyledi.

 

Teşekkür ettiler

2017 - 2018 sezonu sonunda Birinci Amatör Küme Futbol Ligi şampiyonluğunu yaşayan ve yeni sezonda Muğla Süper Amatör Futbol Liginde mücadele edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Futbol Takımı antrenörü Âlim Deligöz ile takım kaptanları Nusret Sezgin ve Çağrı Arıkan, Levent Akyer’e, verdiği güneş gözlükleri ve destekleri için teşekkür ederek bu tür desteklerin kendilerini motive ettiğini söylediler.

Yeni sezonda Muğla Süper Amatör Futbol Liginde Milas adına mücadele edeceklerini vurgulayan genç sporcular, hedeflerini, centilmence mücadele etmek ve ligi en iyi yerde tamamlamak olarak vurguladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık