Madde bağımlılığına karşı duyarlılık çağrısı …

Adem KANKAYNAR -

Madde bağımlılığına karşı duyarlılık çağrısı …

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından madde bağımlılığına dikkat çekmek ve dolayısıyla madde bağımlılığıyla mücadele amacıyla başlatılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz süreçte ilçemizdeki basın mensuplarıyla ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile halı saha maçları gibi organizasyonlar düzenleyerek konuya dikkat çeken Vakıf, bu kez Salı Pazarı’nda esnafa ve vatandaşa bildiri dağıttı.

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül, yapılan çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’un talimatları doğrultusunda yeni savaş cephesi olarak başlatmış olduğumuz madde bağımlılığı ile mücadele ‘Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’ sloganı ile aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalarımızdan biri olarak da Salı Pazarı’ndaki esnafa ve alışveriş yapan vatandaşlara madde bağımlılığına karşı uyarmak adına hazırlamış olduğumuz bildiri dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Akabinde, okul sorumlularımız, okul çıkışlarında aynı bildirileri genç kardeşlerimize ulaştırmışlardır. Önümüzdeki günlerde esnafımıza ve Atapark’ta da aynı bildiriler, hem ailelerimize hem de öğrenci kardeşlerimize ulaştırılacaktır. Son günlerde kaygı ile arttığını gözlemlediğimiz madde bağımlılığına karşı buradan tekraren ailelerimizi ve değerli öğrenci kardeşlerimizi uyarıyorum. Damarlarınızdaki asil kanı kirletmeyin, uyuşturucuya verilen her can teröre verilen bir candır. Biz, madde bağımlılığına karşı mücadeleyi ciddiyetle ele alıyoruz. Bugün asker-polis veya vatandaşımıza kurşun sıkan terörist ne ise gençlerimizi uyuşturucuya alıştırmaya çalışan veya tedarik eden gözümüzde aynı haindir.

Milas Ülkü Ocakları olarak, her zaman olduğu gibi yine düşmanlarımıza karşı Türk gençliğinin yanındayız ve kardeşlerimizi şahsi çıkarları, maddi kazançları uğruna heba etmeye çalışan şerefsizlerin eline asla bırakmayacağız …”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık