Maliyetler yarı yarıya azaltıldı

ÖNDER Haber -

Maliyetler yarı yarıya azaltıldı

Milas Belediyesi tarafından ilçemizde çeşitli yerlere yerleştirilen bankların, Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli ekipler tarafından üretilmeye başlandığı ve böylece bank maliyetlerinin de yarı yarıya azaltıldığı bildirildi.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Belediyesi’nce üretilen bu banklar, gelen talepler doğrultusunda mahallelerdeki parklar, caddeler ve meydanlara, ayrıca cami avlusu, okul bahçesi ve bazı resmi kurumların bahçelerine yerleştiriliyor.

Geçtiğimiz yıl kullanılan bankların büyük bölümünün satın alma yöntemi ile temin edildiğini, bu arada ham demir ve ahşap satın alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, demirlerin kesiminden kaynağına, ahşap malzemenin montajına kadar işlemleri kendi çalışanlarıyla yaparak bank maliyetlerini % 50 oranında azalttığını belirten Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban, “Ekiplerimizin yürüttüğü çalışmalar kapsamında da ilçemizin dört bir yanına kendi imalatımız olan yeni banklarımız konuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün Atölyesinde ürettiğimiz banklarda Belediyemizin öz kaynaklarına yönelerek maliyetleri azaltmış oluyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık