Mendil Kapma ve Tombik oyunlarıyla yarıştılar

ÖNDER Haber -

Mendil Kapma ve Tombik oyunlarıyla yarıştılar

İlçemizde, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sorumluluğunda, Çocuk Oyunları Muğla İl ve Milas İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Milas Çocuk Oyunları Şenliği, 2-3 Haziran tarihlerinde yapılan yarışmalarla tamamlandı.

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu İlkyaz Ersoy Spor Salonu’nda ilk gün yapılan ‘Mendil Kapma Oyunu’ yarışmasında Merkez İlköğretim Okulu birinci, Özge Koleji ikinci ve Menteşe İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Öğrencilere ödülleri Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Uzmanı Reşit Sinan ve Kurumun Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ferdi Aşıcı tarafından verildi.

Şenlik kapsamında ikinci gün düzenlenen ‘Tombik Oyunu’nda ise Merkez İlköğretim okulu birinci, Atatürk İlköğretim Okulu A Takımı ikinci ve Atatürk İlköğretim Okulu B Takımı ise üçüncü oldu.

Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ve şenlikte görev alan Çocuk Oyunları İl Temsilcisi Hasan Başaran’a, İlçe Temsilcisi Filiz Beycur’a ve görevli hakemler Dilek Arat, Cumhur Önal, Yeter Sezer, Türkan Çetin ile Gülay Mutlu’ya teşekkür belgeleri Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy tarafından verildi.

Şenliğin başarıyla tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, etkinlikte yarışan tüm çocukları ve görev alan tüm yetkilileri kutladı.

Çocukların, yarışmalar boyunca büyük bir keyifle yarıştıklarını dile getiren Ünlüsoy; yapılan etkinliğin bir yıl boyunca derslerine çalışan öğrencilerin yaşadıkları stresi atmaları açısından iyi bir çalışma olduğunu da sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık