Meral Akşener, 19 Nisan’da Muğla’ya geliyor

Adem KANKAYNAR -

Meral Akşener, 19 Nisan’da Muğla’ya geliyor

İYİ Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu, aldıkları karar gereği 15 günde bir yaptıkları basın toplantılarından üçüncüsünü gerçekleştirdiler. İlçe teşkilatının 15 gün içinde yaptığı faaliyetlerin aktarıldığı toplantıda, bir sonraki dönemde yapılacak çalışmalar da anlatıldı.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve teşkilatın Basın Sözcüsü, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra bazı ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Çayırlı yaptı.

Toplantı başındaki sohbet ortamında, kadına yönelik şiddet-taciz-tecavüz veya kadın cinayetleri konusunda İYİ Parti olarak duruş ve düşüncelerinden söz ederek başlayan Çayırlı; “Parti olarak bu konuda çok net bir duruşumuz vardır. Tüzüğümüzde, üye olma şartları arasında geçmişte bu türden bir olaya karışmış, ceza almış birinin asla üye olarak kaydedilmemesi açıklanmaktadır. İlçemizde hiç istemediğimiz halde bu türden bir olay meydana geldiğinde ise en şiddetli kınama mesajı ve gerektiğinde eylemsellikle karşı çıkacağız.

Asıl gündemimize gelecek olursak, yönetim olarak aldığımız bir karar gereği 15 günde bir yaptığımız basın toplantılardan üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. 17 Mart’ta yaptığımız ikinci toplantının ardından 15 günlük süreçte neler yaptık, bundan sonraki süreçte hangi faaliyetlerin planlandığını sizler ve aracılığınızla kamuoyu ile paylaşacağız. Nisan ayı içerisinde ilçe teşkilatımızın gençlik kolları başkan ve yönetimini belirleyeceğiz. Şahsen benim hayalimde bir bayan gençlik kolları başkanı var. Genç, dinamik, geniş bir vizyona sahip, kariyer edinmiş bir bayan gençlik kolları başkanı, ilçemizin yerel siyasetine de güzel bir hareketlilik getirir diye düşünüyorum. Şu an bir iki aday var ve üzerinde çalışıyoruz. Ancak henüz netleştirilen bir aday yok.

Öte yandan bir başka çalışmamız ise ‘Onur’ ve ‘Danışma’ kurulunu oluşturmak. Bu konuda da arkadaşlarımız çalışıyor. Yaklaşık 20 kişilik bir Onur Kurulu ile 3 veya 40 kişilik de bir danışma kurulu oluşturulacak.

Bu arada 19 Nisan 2018 tarihinde ise Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, il başkanlığımızın açılışına  katılacak ve ardından da şehir merkezinde esnaf ziyareti yapacak. Bizler de bu çalışmalara katılacağız” dedi ve sözü, teşkilat Basın Sözcüsü Ahmet Yanıkoğlu ve Esin Öneş ile ilçe yönetim kurulu üyesi Ayşe Tavaslı’ya bıraktı.

İlk olarak Ahmet Yanıkoğlu, 15 günlük süreçte yapılan faaliyetlerden söz ederken, Esin Öneş ve Ayşe Tavaslı da gelecek dönemdeki çalışmaları aktardı.

Toplantı, yapılan açıklamaların ardından, basın mensuplarıyla, ilçenin genel sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişiyle sürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık