Merhum Dr. Mete Ersoy anısına sergi …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Merhum Dr. Mete Ersoy  anısına sergi …

Merhum Dr. Mete Ersoy’un anısını yaşatmak, adını verdiği okulda yetişen, aldığı eğitimle geleceğe hazırlanan gençlerin O’nu daha yakından tanıması için okul yönetimi, Ersoy’un yıllarca biriktirdiği kişisel koleksiyonunu sergiledi.

Eğitim gönüllüsü, eğitim dünyasına yaptığı katkılarla sonsuza kadar anılacak olan merhum Dr. Mete Ersoy’un adını yaşatmak için Dr. Mete Ersoy Ortaokulu tarafından örnek bir çalışma gerçekleştirildi.

Merhumun, yaşamı boyunca gerek yurt içinde ve gerekse yurtdışı gezilerinde alıp sakladığı, özellikle ahşap el sanatları ürünleri ve çeşitli vesilelerle kendisine verilen plaket ve ödüller, okul yönetimi tarafından sergileniyor.

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Müdürü İbrahim Türker Yaşoğlu, açılan sergiye ilişkin; “Mete Bey’in yıllardır biriktirdiği ödülleri, madalyaları ve kişisel koleksiyonlarını, içinde bulunduğumuz Haziran ayında gün yüzüne çıkararak, öğrencilerimizin ve Milaslıların beğenisine sunduk. Merhum Mete Bey’in anısını yaşatmak, adını sonsuza dek yaşatacağımız okulumuzda böyle bir çalışmanın yapılması gerçekten de biz öğretmenleri hem çok heyecanlandırdı, hem de gururlandırdı. Bütün bir ömrünü sağlık ve eğitime adayan, bu alanlarda birçok unutulmaz eseri bütün insanlığa bırakan bu değerli insanı bir kez daha rahmetle anıyor, onu unutmadığımızı, unutmayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz. Onun adını taşıyan okullarda yetişen çocuklarımız da merhum Mete Bey’i hiçbir zaman unutmayacaklardır” diyerek, serginin açılmasında emeği geçen öğretmenlere ve ziyaret eden Milaslılara teşekkür etti.

Okul Müdürü Yaşoğlu, serginin sürekli açık kalacağını da sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık