‘Meşelik Hacı Bahattin Aydın Ortaokulu’ için ilk imzalar atıldı …

Adem KANKAYNAR -

‘Meşelik Hacı Bahattin Aydın Ortaokulu’ için ilk imzalar atıldı …

Hayırsever yurttaşımız Necat Aydın tarafından, babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallemizde yaptırılacak olan 8 derslikli ortaokul için ilk protokol imzalandı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve okulu yaptıracak olan hayırsever Necat Aydın’ın katıldığı toplantıda, 4.150 m2’lik bir alanda yapılacak olan 8 derslikli ortaokul için ön protokol imzalandı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan; “Nüfusa kayıtlı yer Milas değil, ancak ilçemize bağlı Meşelik Mahallesi’nde yaşayan, eğitime çok duyarlı olan Sayın Necat Aydın tarafından, babası Hacı Bahattin Aydın adına yaptırılacak ortaokulun protokolünü bugün imzalıyoruz.

Meşelik’te bir ortaokula ihtiyacımız vardı ve hayırseverimiz de bu ihtiyacı yakinen bildiği ve muhtarımızla olan iyi diyalogları sonrasında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Kaymakamlığımızla yapılan görüşmeler neticesinde çok hayırlı bir işin yapılmasına destek olacak. Bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yapılacak okul ile, dünya durdukça hayırseverimizin adı da orada yaşayacaktır.

Vatanımızın her köşesinde devletimiz ve milletimiz için ne kadar çalışsak, ne yapsak azdır. Çevremizdeki ülkelerin halini, oralarda yaşayan insanların halini görüyoruz. Bu nedenle devletimizin varlığının, gücünün, milletimizin birliğinin ne kadar önemli olduğunu, ne ifade ettiğini buralara bakarak çok daha iyi anlıyoruz. İnşallah bu okulda yetişecek olan çocuklarımız, gençlerimiz ülkemize, milletimize ve insanlığa faydalı birer birey olarak yetişecek” diyerek, yapılacak okulun ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Hayırsever yurttaşı ve Meşelik Mahalle Muhtarı Tahir Saylak’ı örnek davranışları için kutlayan Kaymakam Arslan, yapılacak okulun önemli bir ihtiyacı ortadan kaldıracağına vurgu yaptı.

Tarafların attığı bu ilk imzanın ardından asıl protokolün Muğla Valiliği’nde yapılacağı ve yapım çalışmalarının da o protokolün imzalanmasının ardından başlayacağı belirtildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık