Meşelik, Kızılcayıkık, Danişment ve Selimiye’de …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Meşelik, Kızılcayıkık, Danişment ve Selimiye’de …

Milas Belediyesi, ilçemiz genelinde sürdürdüğü yol ve kaldırım yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden kırsal bölgelere ağırlık verdi.

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Bayındırlık ve Acil Hizmet Birimi Ekipleri, aralıksız olarak sürdürdüğü çalışmalar sonucunda birçok kırsal mahallenin eksiğini gidermeye devam ediyor. Milas Belediyesi, ayrıca kendi sorumluluk alanı dışında kalan başka kurumlara ait, okul, cami ve sağlık evlerinin eksiklerini de gideriyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgilere göre ekipler, Muhtarlık binası, Köy Kahvesi, Cami avlu tadilatı, Okul bahçesi düzenlemesi, Yardıma Muhtaç ve kötü şartlarda yaşayan vatandaşların evlerinin yenilenmesi ve kilit parka taşı döşenmesi gibi birçok işi bir arada yürütüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık ve Acil Hizmet Birimi Ekipleri, son olarak, Meşelik mahallesinde Muhtarlık binası ve Köy kahvesi, Kızılcayıkık ve Danişment mahallelerinde Doktor odası, Selimiye’de Dolmuş bekleme durağı yapımı ve Koru mahallesinde evi depremde yıkılan vatandaşın evinin yapımı işlerini tamamladılar.

Kırsal Mahalle çalışmalarının 2018 yılı içinde de planlandığı şekilde hız kesmeden devam edeceğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “İmkanlarımız çerçevesinde 132 mahallemize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Plan ve programlarımız dahilinde tüm mahallelerimizdeki çalışmalarımız 2018 yılı içerisinde de devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık