Meslektaşımızın acı günü …

Adem KANKAYNAR -

Meslektaşımızın acı günü …

Gazeteci meslektaşımız, Özgür Milas Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Özgür Mil’in Halası Fatma Kavas (85), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Fatma Kavas’ın cenazesi, önceki gün ikindi namazı sonrasında, Adilağa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Uzun zamandır İzmir Ege Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 85 yaşındaki Fatma Kavas, yakalandığı hastalığa yenik düştü. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kavas’ın cenazesi, 17 Şubat Cumartesi günü ikindi namazının sonrasında Adilağa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığına defnedildi.

Merhume Kavas’ın cenaze törenine; T. Maden İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesi eski Başkanı ve Fatma Kavas’ın yeğeni olan Süleyman Girgin, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlgin Göktepe, MİTSO Başkan Adayı Halil İbrahim Gülen, Gazipaşa-Firuzpaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay, Gümüşlük Mahalle Muhtarı Tahsin Drama, yakınları ve sevenleri katıldılar.

Milas ÖNDER Gazetesi olarak, merhume Kavas’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık