MGC Milas Temsilciliği’nden Kaymakam Arslan’a ziyaret

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

MGC Milas Temsilciliği’nden Kaymakam Arslan’a ziyaret

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Üyesi Milaslı basın mensupları, MGC Milas Temsilciliği’nin geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli toplantıda yeniden oluşturulmasının sonrasında Kaymakam Eren Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

MGC Milas Temsilcisi Melih Kaşkar ve Temsilci Yardımcısı Çağrı Purma ile birlikte bir grup basın mensubu, Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı dün makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan MGC Milas Temsilcisi Melih Kaşkar, Milas, Bodrum, Fethiye ve Marmaris’te seçimle MGC temsilciliklerinin oluşturulduğunu, bu konuda ilk adımın atıldığı ilçelerden birinin de Milas olduğunu belirterek; “Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunun aldığı bir karar ile böyle bir seçim yapıldı. Böylece, uzun yıllardır Cemiyetimizin Milas Temsilciliği görevini üstlenen Coşkun Efendioğlu’na teşekkürlerimizle, genç gazeteciler olarak bayrağı, nöbeti devralmış olduk. Milas’ta Cemiyetimizin 16 üyesi var. Yapılan toplantıda oybirliği ile ben Temsilciliğe, Çağrı Purma arkadaşımız da Temsilci Yardımcılığına seçildik. Bu yeni oluşumun hedefi, ilçemizdeki basın mensupları arasında mesleki birliktelik ve dayanışmayı arttırmak, mesleğimizi bugünkü noktadan daha ileriye taşıyacak adımların atılmasını sağlamak, saygın bir meslek olan gazeteciliği, bugünkü genç kuşaklara da sevdirmektir. Bu hedeflere ulaşma adına MGC Milas Temsilciliği olarak elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” derken, Milas Kaymakamı Eren Arslan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın mensuplarına teşekkür edip başarılar diledi.

İlçemizin sorun-çözüm gündemine ilişkin pek çok konuda görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğrafla sona erdi.

MGC Milas Temsilciliğinden verilen bilgiye göre, ziyaret programı, bayram sonrasında Milas Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri ile sürdürülecek …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık