Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MHP’den Kızılay Şube Başkanına Hayırlı olsun ziyareti…

Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, ilçe yöneticileri ve partinin belediye meclis üyeleri, geçtiğimiz günlerde Kızılay Milas Şube Başkanlığı’na atanan Ayşegül Semerci Güneş’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MHP’den Kızılay Şube Başkanına Hayırlı olsun ziyareti…

Türk Kızılayı Milas Şubesi’nde gerçekleşen ziyarete; MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partinin belediye meclis üyesi Mevlüt Kiriş, eski ilçe başkanı Cengiz Özkaya katılırken, TürkKızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş ve bazı dernek yöneticileri de hazır bulundu.

Şube başkanlığına seçilen Ayşegül Semerci Güneş’e ‘hayırlı olsun’ diyerek başarı dileklerini ileten MHP Milas İlçe Başkanı Ünlüsoy; “Ülkemizdeki belki de en önemli kuruluşlardan biri olan Kızılay’ın, milletimiz için geçmişten günümüze ne kadar önemli hizmetler yaptığının bilincindeyiz. Deprem, sel felaketi ya da benzer afetlerde insanların yardımına koşan Kızılay, her zaman milletimizin yanında olduğunu, felaketi yaşayanlara yalnız olmadıklarını hissettirmiştir. Bu yönüyle milletimiz için Kızılay, ‘kötü gün’, veya ‘kara gün’ dostudur. Böyle bir önemli kuruluşun ilçemizdeki temsilcileri de bizler için değerlidir. Çünkü biliyoruz ki olası bir doğal afet sırasında yardıma koşacak ilk insan sizlersiniz.

Zor zamanlarda kurduğunuz mutfaklarla insanların karınlarını doyuran, kurduğunuz çadırlarla insanlara geçici bir yuva oluşturan, sağlık konusunda da yaptıklarınızla şifa dağıtan sizler, kan bağışı kampanyalarınızla da insanlara umut olmaya devam ediyorsunuz. Şahsınızda, tüm Kızılay yöneticilerini kutluyoruz” derken, gerçekleşen ziyaret için Şube Başkanı Güneş de MHP heyetine teşekkür etti.

“Birlikten kuvvet doğar” sözünden hareketle milletimize hizmet etmek amacıyla kurulmuş bir derneğin, yıllar içerisinde tüm yurt geneline yayıldığını ve iyi ve kötü günde Türk insanının yanında olduklarını belirten Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş; “Bu büyük millet için ne yapılsa azdır. Kara gün dostu olarak bilinen böyle bir kuruluşun temsilcisi olmakla gurur duyuyoruz. Milaslı hemşehrilerimizin, bu kenti yönetenlerin desteğiyle şubemizi, çok güzel yerlere getirmek için birlikte çaba harcayacağız. Bundan hiç kuşkum yok, kimsenin de olmasın” diyerek, tüm Milas halkını şubenin etkinliklerine, çalışmalarına ve toplantılarına katılmaya davet etti.

Ziyaretin sonunda Şube Başkanı Güneş, MHP Milas İlçe Başkanı Ünlüsoy'a, derneğin rozetini taktı.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis