“MHP’nin Milas tabanının yüzde 90’ı ‘Hayır’ diyor!”

​ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

“MHP’nin Milas tabanının yüzde 90’ı ‘Hayır’ diyor!”

MHP Milas İlçe eski Başkanı Mehmet Çayırlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmeye başlanan ‘Başkanlık Sistemi eksenli Anayasa değişikliği’ gündemiyle ilgili olarak MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’a mesaj gönderdi ve bu gündemle ilgili olarak MHP’nin Milas tabanının % 90’ının görüşünün “Hayır” yönünde olduğunu öne sürdü …

Anayasa değişiklik teklifine ilişkin görüşmeler önceki gün TBMM’nde başladı.

Görüşmeler öncesinde MHP Milas eski İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’a cep telefonundan mesaj göndererek, Milas’taki MHP tabanının % 90’nının yeni anaya değişikliğine “Hayır” dediğini iletti.

Çayırlı tarafından atılan mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Vekilim Mehmet Erdoğan bey,

Milas ilçemizde görev yapmış bir ilçe başkanı olarak, Milas ilçemizdeki ülkücü tabanın YENİ ANAYASA ile ilgili görüşü % 90 oranında HAYIR şeklindedir. Geriye kalan % 10 kesimde teşkilatçılık, lidere sadakat, Doktrin anlayışı nedeniyle direk EVET demese de, HAYIR da diyememektedir. Bu nedenle Muğla Milletvekilimiz olarak, bizler tabanın sesini sizlere iletmek ve vebal altında kalmamak adına bilgilendirmek istedim. Takdir Yüce Türk Milletinin olup, sizler de onların temsilcisi olarak bu sese kulak vermenizi, vereceğiniz oyun YÜCE TÜRK MİLLETİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

MEHMET ÇAYIRLI

MHP Milas Eski İlçe Başkanı”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık