MİDDER’den 15 Temmuz etkinliği

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

MİDDER’den 15 Temmuz etkinliği

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından kalkışılan hain darbe girişiminin 2’nci yıldönümü nedeniyle ilçemizde bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, bir basın açıklaması yapan MİDDER Milas Şube Başkanı İbrahim Yellice; “Bugün ölmeyeceksek, ne zaman öleceğiz?’ diyen bir millete kim zincir vurabilir ki?” dedi.

 

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Milas Şubesi Yönetimi tarafından, 15 Temmuz 2016’da yaşanan o karanlık gece ve hain darbe girişimi, düzenlenen bir etkinlikle bir kez daha lanetlendi. MİDDER Milas Şube Başkanı İbrahim Yellice ve arkadaşları tarafından yapılan basın açıklamasında, 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimine direnirken hayatını kaybederek Şehit düşen yurttaşlarımız bir kez daha rahmetle anılırken, Şehitlerin ruhuna dualar edildi ve lokma dağıtıldı.

Başkan İbrahim Yellice, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada; “15 Temmuz ihanet girişiminin 2. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitlerimizin ruhları şad olsun, cennet mekânları olsun. Milletimiz, kullanılan yönteme ve üsluba bakarak anında bu darbe girişiminin arkasında FETÖ ihanet çetesinin bulunduğunu tespit etmiştir.

Türkiye’nin FETÖ çetesi tarafından işgal edilmek istenildiğinin farkına varan milletimiz, hemen harekete geçmiştir.Milyonlarca vatandaşımız; meydanları, sokakları, kışla önlerini, havalimanlarını doldurmuştur. Darbecilerin gasp ettikleri tankların namluları, bombalarla, ellerindeki silahlarla, helikopterlerle, uçaklarla vatandaşlarımıza karşı acımasızca kullanıldı, en küçük bir tereddüt göstermediler. Peki onların karşısına dikilen milletimizin neyi vardı?Sadece aynen bugün olduğu gibi elinde bayrağı vardı. Ama bunun yanında çok daha etkili bir silahı vardı, o silah da imandı iman!... Tekbirle bir tankın üzerine giden milleti kim esir edebilir ki? ‘Bugün ölmeyeceksek, ne zaman öleceğiz?’ diyen bir millete kim zincir vurabilir ki? Tekrardan 15 Temmuz Şehitlerimizin ruhları şad olsun, cennet mekânları olsun.Ayrıca tüm etkinliklerimize destek veren hayırsever iş adamlarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık