‘MİFAD birlik, beraberlik ve dayanışma etkinliği’ yapıldı

ÖNDER Haber -

‘MİFAD birlik, beraberlik ve dayanışma etkinliği’ yapıldı

Milas Folklor Araştırma Derneği (MİFAD) tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma etkinliği düzenlendi… Etkinliğe, İlhan Şeşen ve Ali Osman Erbaş da müzikleriyle renk kattılar …

2011 yılında kurulan MİFAD tarafından, 30 Nisan Cumartesi günü Mylasa 48 Restoran’da dernek üyelerine ve gönüllülerine yönelik yemekli etkinlik düzenlendi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan MİFAD Başkanı Emrah Mergen, dernek üyeleri ve gönüllülerinin bir araya gelerek kaynaşmasının sağlanması amacıyla her yıl düzenlemeye çalıştıkları birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinin dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini belirterek, “Dernek olarak Milas’ta birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Kültür ve sanata öncülük etmeye çalışıyoruz. Çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çalışmalarımız kültürümüzün,  sanatımızın gelecek nesillere aktarılması adına gerçekten özveri ile devam etmekte. Festivaller düzenliyoruz. Dördüncü yılımızda bu yıl beşinci festivalimizi gerçekleştireceğiz. Bunlar, değerli üye arkadaşlarımız ve siz gönüllülerimizle oluyor. Milas’ta bir bütünlük içerisindeyiz. Kültürümüz ve sanatımızla işin açıkçası Milas’ın sesini ulusal ve uluslararası boyutta başarılı bir şekilde duyurduğumuzu düşünüyorum. Buradan yönetici ve üye arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu bir ekip işi” dedi.

Mergen’in yaptığı konuşmanın ardından etkinliğe katılanlara İlhan Şeşen ve Ali Osman Erbaş müzikleriyle eşlik ettiler.

Gecede MİFAD davul zurna ekibinin eşliğinde dernek üyeleri ve gönüllüleri gönüllerince eğlendiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık