MİFAD, Büyükler ve Gençler Kategorisinde Yarışacak

Oktay ÇAYIRLI -

MİFAD, Büyükler ve Gençler Kategorisinde Yarışacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Halkoyunları Federasyonu Kulüplerarası Muğla İl Yarışması Bodrum’da gerçekleştirildi… Yarışmaya ilçemizden katılan Milas Folklor Araştırma Derneği (MİFAD) önümüzdeki günlerde yine Bodrum’da yapılacak olan grup yarışmalarında Büyük Erkekler ve Gençler kategorisinde mücadele verecek…

18 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Halkoyunları Federasyonu Kulüplerarası Muğla İl Yarışması Bodrum’da gerçekleştirildi. 4 kulüpten 5 ekibin katıldığı yarışmaya Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün destekleriyle MİFAD da katıldı.

Yaklaşık 120 öğrencinin geleneksel düzenlemesiz dal ve geleneksel düzenlemeli dalda gösterilerini sergilediği yarışmada Bodrum Yörük Obası Spor Kulübü, Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Spor Kulübü, Bodrum Folklor Araştırma ve Turizm Spor Kulübü ile Milas Folklor Araştırma Derneği (MİFAD) öğrencilerinin sergilediği oyunlar büyük beğeni topladı.

Her ekibin yaklaşık 10 dakika sahnede kaldığı yarışma sonunda hakemler, ekiplerin performanslarını değerlendirdi. Minikler kategorisinde Karya Çiçekleri Spor Kulübü, Yıldızlar Kategorisinde Bodrum Yörük Obası Spor Kulübü, Gençler ve Büyükler Kategorisinde ise Milas Folklor Araştırma Derneği 6 - 7 Mayıs tarihinde Bodrum’da yapılacak olan grup yarışmasında Muğla’yı temsil etme hakkı kazandılar.

Yarışma sonunda ekiplere Kupa ve Madalyaları verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık