MİFAD Dans ekibi ilçemizi temsil edecek

ÖNDER Haber -

MİFAD Dans ekibi ilçemizi temsil edecek

2017 yılı içinde ülkemizde yapılacak dans yarışmasında ilçemizi temsil edecek olan Milas Folklor Araştırma Derneği (MİFAD) dans ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Dans Eğitmeni Oğuzhan Bursalı ve Jimnastik Eğitmeni Berrin Taygar eşliğinde Milas Spor Salonu’nda haftanın 3 günü çalışmalarını sürdüren MİFAD dans ekibi, katılacakları dans yarışmasında ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyor.

Kurulduğundan bu yana yaptıkları çalışmalarla adından söz ettiren ve ilçemizi yurt içi ve yurt dışındaki yarışmalarda halk oyunları gösteri ekibi ile temsil eden MİFAD yönetiminde geçtiğimiz aylar içinde nöbet değişimi yaşanmış ve kurulduğu tarihten itibaren MİFAD Başkanlığını başarıyla sürdüren Emrah Mergen görevini Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Mustafa Emekli’ye devretmişti.

 

Hedef Milas’ı en iyi

şekilde temsil etmek

Yeni yıl içinde yapılacak olan dans yarışmasında ilçemizi temsil edecek olan MİFAD dans ekibi, geçtiğimiz hafta içinde Milas Spor Salonu’nda bir prova gerçekleştirdi. MİFAD Dans ekibi üyelerinin yakınlarının da izledikleri provada, özellikle minik dansçılar, sevimli hareketleriyle en zor figürleri başarıyla yaparak göz doldurdular.

MİFAD Dans Ekibi Eğitmeni Oğuzhan Bursalı’nın verdiği komutları başarıyla yerine getiren minik dansçılar Dans Ekibinin renkli isimleri olarak olumlu puan toplamaya devam ediyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık