MİFAD yönetiminden, STK başkanlarına teşekkür ziyareti …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

MİFAD yönetiminden, STK başkanlarına teşekkür ziyareti …

Kısa adı MİFAD olan Milas Folklor Araştırma Derneği Kulübü Başkan ve Yöneticileri, geçtiğimiz Haziran ayında 7’ncisi gerçekleştirilen kültür festivaline katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerini ziyaret ederek birer teşekkür belgesi takdim ettiler.

MİFAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emekli ve bazı yönetim kurulu üyeleri tarafından; Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer makamlarında ziyaret edilerek, geçtiğimiz Haziran ayında 7’ncisi gerçekleştirilen kültür festivaline sağladıkları katkı nedeniyle birer teşekkür belgesi takdim edildi.

Ziyaret edilen tüm STK başkanları, kültürel anlamda derneğin ilçeye çok şey kattığına dikkat çekerek, bugüne

 

kadar olduğu gibi bundan sonra da bu türden kültürel etkinliklere katkıda bulunacaklarını söylediler.

MİFAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emekli de, 6 yıllık süreçte 7’nci kez gençlik ve kültür festivali düzenlediklerini, bu organizasyonlarda hem ilçemizdeki resmi kurum ve kuruluşlar, hem Milas Belediyesi, hem de bütün sivil toplum kuruluşlarının çok ciddi katkılarda bulunduğunu belirterek;

“Sizlerin bu desteği bizleri güçlendirmekte ve gelecek adına daha da umutlandırmaktadır. Bu tür organizasyonları yapmak hem zordur, hem de gerçekten çok yoğun bir emek istemektedir. Halkımız, 3 gün süren bu etkinliği birkaç saatte izliyor ancak o birkaç saatlik sunum için bir yıla yakın bir çalışma yapılıyor, emek veriliyor. Özellikle 5 - 6 yaşlarındaki bir çocuğun halkın huzuruna çıkması ve öğrendiklerini sergilemesi gerçekten önemli ve ailelerinin gurur duyduğu bir şeydir. Onları hazırlayan eğitmenlerimiz ve aileleri, o minik yavrularla gurur duyuyorlar. Bizler sadece onların emeklerinin sergilenmesini sağlayan tarafız. Sizler ise o gösterilerin sunulmasını sağlayanlar. Dolayısıyla sizlerin de katkısı asla yadsınamaz” dedi ve bugüne kadar her konuda destek veren kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine ve sponsorluk yapan özel işletme sahiplerine teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık