‘Milas 3. Zeytin Hasat Şenliği’ hazırlıkları sürüyor

ÖNDER Haber -

‘Milas 3. Zeytin Hasat Şenliği’ hazırlıkları sürüyor

Bu yıl 3’üncüsü yapılacak olan Milas Zeytin Hasat Şenliği için hazırlıklar sürüyor.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MİTSO) yapılan komisyon toplantısında, şenlikle ilgili çeşitli etkinlik önerileri değerlendirilirken, şenliğin bütçesini oluşturmak için de çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, ilçemiz zeytin ve zeytinyağının tanıtımı, üreticinin kaliteli zeytin ve zeytinyağı üretimi konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla düzenlenmekte olan Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin 3’üncüsü bu yıl 26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Milas Kaymakamlığı, Milas Belediye Başkanlığı, MİTSO, Milas Ziraat Odası, Milas İlçe Tarım Müdürlüğü, TARİŞ ve bazı sivil toplum kuruluşları ile bazı zeytinyağı üreticilerinin katkısı ve desteğiyle yapılmakta olan Zeytin Hasat Şenliği için hazırlıklar sürdürülüyor. Şenlik hazırlıkları için MİTSO’da yapılan komisyon toplantısında, şenlik programı ana hatlarıyla görüşülürken, şenliğin bütçesinin oluşturulması için de girişimlerin sürdürülmesi kararlaştırıldı.

MİTSO’da yapılan komisyon toplantısına, Kaymakamlık Turizm Bürosu’ndan Seval Ağbal, Selda Sobucalı, Milas Belediyesi’nden Salim Tanış, Tarım İlçe Müdürlüğü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Erizan Yılmaz ve Ziraat Mühendisi Oktay Çevik, MİTSO’dan Gülay Aytaç ve Sabiha Çiftçi, Ziraat Odası’ndan Ziraat Mühendisi Abdullah Öz, zeytinyağı üreticileri Ali Osman Menteşe ve Uğur Özen katıldılar.

Toplantıda, şenliğin tahmini bütçesi görüşülürken, şenliğe dışarıdan davet edilecek uzmanlar ve sanatçıların adları üzerinde de duruldu.

Yapılan değerlendirmelerin ardından belirlenen taslak programın Kaymakam Fuat Gürel başkanlığındaki üst kurula sunulması kararlaştırıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık