Milas, 30 Ağustos’ta ‘Zafer Coşkusu’nu yaşayacak…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Milas, 30 Ağustos’ta ‘Zafer Coşkusu’nu yaşayacak…

Her yıl olduğu gibi bu sene de kurtuluş mücadelemizin en önemli simgelerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ncı yıldönümü, Milas Belediyesi tarafından düzenlenecek olan fener alayı ve zafer konseriyle kutlanacak.

Alınan kararla 9 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinin sonrasında bu kez Milli Mücadele tarihimizin en önemli simgelerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutlayacağız. Her yıl olduğu gibi ilçemizde yine geleneksel etkinliklerle kutlanacak olan Zafer Bayramının 96’ncı yıldönümünde, Milas Belediyesi tarafından Fener Alayı / Zafer Yürüyüşü ve Zafer Konseri düzenlenecek.

30 Ağustos Perşembe günü Belediye Ek Hizmet Binası karşısındaki Köy Garajı’ndan saat 20.30’da başlayacak yürüyüş, Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi, Barış Caddesi, Lozan Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinden devam edip Atapark’ta son bulacak.

Yürüyüşün ardından Milas’ın sevilen Rock grubu Pusula, geleneksel ‘Zafer Konseri’ ile coşkuyu bir kat arttırırken, Milas Belediyesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, şanlı zaferin 96’ncı yılını kutlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Tüm Milaslı hemşehrilerimi, 30 Ağustos’ta düzenlenecek Fener Alayı yürüyüşü ve Grup Pusula konserine davet ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık