Milas 4. Zeytin Hasat Şenliği Cumartesi günü başlayacak

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Milas 4. Zeytin Hasat Şenliği Cumartesi günü başlayacak

 

İlçemiz Milas’ta Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası ve diğer Meslek Odaları, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenmekte olan Zeytin Hasat Şenliği’nin 4’üncüsü bu yıl 25 - 26 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Şenliğin bu yılki özgünlüklerinden biri de, Prof. Dr. Canan Karatay’ın uzman ve renkli kişiliğiyle şenliğe katılacak olması ...

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İki yıldır sayın Prof. Dr. Canan Karatay’ı davet ediyorduk. Kısmet 4’üncü Zeytin Hasat Şenliği’ne imiş. Şenliğe katılmak üzere Milas’a gelecekler. Coğrafi işaretle Milas zeytinyağımızı da tattıktan sonra bir daha asla vazgeçemeyeceğine inanıyoruz” dedi.

25 Kasım Cumartesi günü saat 10.30’da Atapark’ta başlayacak olan Milas 4. Zeytin Hasat Şenliği’nde birçok etkinliğin yanı sıra Zeytinyağlı Yemek Yarışması da düzenlenecek.

Prof. Dr. Canan Karatay

Türkiye’nin en ünlü beslenme uzmanlarından Canan Karatay 2 Mart 1943 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Elazığlı olan Karatay, 1961 yılında İstanbul’da Üsküdar Amerikan Lisesi’ni bitirdikten sonra 1967 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Tedavi Kliniği’nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamlayan ve kazandığı burs ile Liverpool Regional Cardiac Center’da Kardiyoloji alanında uzmanlık eğitimi almıştır. Birçok hastane ve kuruluşta hekimli yapan Karatay Türkiye’de ilk kez uyluk atardamarı yoluyla koroner anjiografi yapan doktordur. Prof. Dr. Canan Karatay, bir dönem İstanbul Bilim Üniversitesi’nin rektörlüğünü de yapmıştır ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık