“Milas - Antik Çağ’ın Abideler Şehri”

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“Milas - Antik Çağ’ın Abideler Şehri”

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MİTSO) başvurusu üzerine Atlasjet’le seyahat eden yolcular için hazırlanmakta olan Atlasglober Dergisi’nin Şubat ayı sayısında Milas’ın tanıtımına 5 sayfa yer verildi. Yazıda, Milas’ın tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri Türkçe ve İngilizce olarak anlatılıyor.

22 Kasım 2017 tarihinde Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy’a bir mektupla başvurup Atlasjet uçaklarında yolculara dağıtılan Atlasglober Dergisi’nde Milas’a yer verilmesini talep eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yazının yayınlanması üzerine Murat Ersoy’u arayarak teşekkür etti.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Zeynep İyigün tarafından derlenen yazının fotoğrafları, MİTSO Basın Danışmanı Gazeteci arkadaşımız Olcay Akdeniz tarafından çekildi.

Atlasglober Dergisi’nin Şubat 2018 sayısının 90 ile 96’ıncı sayfaları arasında yer alan “Milas - Antik Çağ’ın Abideler Şehri” başlıklı yazıda, başta UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alan Uzunyuva Hekatomnos Anıtmezarı ve Kutsal Alanı olmak üzere Gümüşkesen, Baltalıkapı, Euromos, tarihi Milas evleri, Bafa Gölü ve Milas halıları anlatılıyor.

Milas’ı tanıtan yazının Atlasglober Dergisi’nin Şubat - 2017 sayısında yayınlanması üzerine Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy’u teşekkür etmek için arayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, duyduğu memnuniyeti ifade edip, Ersoy’u MİTSO’nun konuğu olarak Milas’ın güzelliklerini ve tarihi, kültürel zenginliklerini yerinde görmesi için ilçemize davet etti.

Milas tanıtım yazısının Türk Hava Yolları’nın dergisinde de yayınlanması için başvuruda bulunduklarını belirten Reşit Özer,”THY dergilerinde de Milas’ın yer alması için görüşmelerimiz sürüyor. Kısa bir süre içinde Milas’ın THY Dergilerinde de yer alacağını umuyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık