Milas Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı yapıldı

A. Coşkun EFENDİOĞLU -

Milas Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı yapıldı

Dün saat 10’da Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda toplanan Milas Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısına Melih Aslangiray ve Tevfik Kırçın raporlu, Zeliha Arpazlı ve Hayri Balcı ise mazeretli olarak katılmadı.

 

Melih Aslangiray’a

geçmiş olsun dilekleri

9 ana, 2 de ek gündem maddesinin görüşülmesine geçilmeden önce Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Meclis Üyesi Melih Aslangiray’a, Milas Belediye Meclisi olarak geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık durumu hakkında bilgi aktardı.

Melih Arslangiray’ın odaya çıktığı ve ziyaretçi kabul etmeye de başladığını belirtildi.

 

Milas Belediyespor,

voleybolda şampiyon!

Başkan Tokat ayrıca, Türkiye Voleybol 2. Liginde mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol takımının grubundaki maçları lider olarak tamamladığını, Ankara ve Konya’da oynanacak Play Off maçları sonucunda 1. Lige çıkacaklarını belirterek, takıma destek olan herkese teşekkür etti.

 

Yapı ve Dekorasyon Fuarı,

9 Mart Perşembe günü

açılacak

Tokat son olarak 8.Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarının başarıyla tamamlandığını, 9 Mart Perşembe günü ise Yapı ve Dekorasyon fuarının açılacağını söyleyerek tüm meclis üyelerini davet etti.

 

Gündeme geçildi

Başkan Tokat’ın açıklamalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündemin 2. Maddesinde yer alan Burgaz mahallesi suçum mevkiinde kayıtlı 779 ada 2 parselde kayıtlı 4944,48 m2’lik taşınmazın 2 yıl süre ile Milli Eğitim Bakanlığına tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3, 4, 6, 7 ve 8. Maddeleri, ilgili imar komisyonlarına havale edilirken 5. Maddede yer alan Mülkiyeti Milas Belediyesine ait Çamlıbelen mahallesindeki 312,24 m2’lik taşınmazın, MUSKİ’nin su kuyusu açması için 10 yıl süre ile Muğla Büyükşehir Belediyesine tahsisine karar verildi.

Gündemin 9. Maddesinde yer alan ve geçtiğimiz Mecliste komisyona gönderilen a, b, c, d, e, f, g, h, i, j ve k bentlerinde yer alan İmar Komisyon Raporlarının okunmasının ardından bazı maddeler uygun bulunurken bazı maddeler de reddedildi.

Ek gündem maddesinin 1. sırasında bulunan ‘Tam Zamanlı Avukat Çalıştırılması’ konusu oybirliği ile kabul edildi. 2. ek gündem maddesinde bulunan Büfe Komisyon Üyesi seçilmesi konusunda ise, mevcut komisyonda bulunan Ahmet Kılbey, Ece Gülen, Gülşen Gökçe, Ayşegül Semercioğlu ve İlhan Şimşek’in Komiyon Üyeliklerinin devam etmesi oybirliği ile kabul edildi.

Mart ayı olağan meclis toplantısı dilek ve görüşlerin dinlenmesinin ardından tamamlandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık