Milas Belediye Meclisi’nden sürpriz istifa!..

Adem KANKAYNAR -

Milas Belediye Meclisi’nden sürpriz istifa!..

AKP Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet İnpınar, meclis üyeliği görevinden istifa etti. Geçtiğimiz hafta istifa ettiği öğrenilen İnpınar’ın yerine ise yedek Meclis Üyesi olarak seçilen Doğukan Altunsoy görev yapacak.

 

AKP Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet İnpınar’ın, geçtiğimiz hafta Milas Belediye Başkanlığına verdiği dilekçe ile meclis üyeliğinden istifa ettiği bilgisi bir anda Milas siyasetine bomba gibi düştü. Uzun yıllar ilçe yönetim kurullarında görev yapan İnpınar, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde partisinden belediye meclis üyeliği için aday olmuş ve seçilmişti.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere kadar beklemeden istifa eden Mehmet İnpınar, istifa gerekçesini ise, gençlerin önünü açmak olarak gösterdi. İnpınar’dan boşalan AKP meclis üyeliğine ise ilk sıradaki yedek üye olan Doğukan Altunsoy gelecek ve Mart 2019’a kadar İnpınar’dan boşalan meclis üyeliği görevini yürütecek.

Öte yandan sürpriz bir şekilde meclis üyeliğinden istifa eden Mehmet İnpınar’ın, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olacağı da konuşulanlar arasında …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık