Milas Belediyesi 910 bebeğe “Hoşgeldin” dedi

ÖNDER Haber -

Milas Belediyesi 910 bebeğe “Hoşgeldin” dedi

Yaklaşık bir yıl önce Milas Belediyesi’nin yeni bir sosyal projesi olarak hayata geçirilen ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi kapsamında 910 bebek ve ailesine ulaşıldı…

Milas Belediyesi tarafından Şubat ayı içerisinde hayata geçirilen ve Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen, Milas’ta doğan her bebeğe, doğduğu andan itibaren, doktor, hemşire ve gıda mühendisinden oluşan bir ekip tarafından, evinde ziyaret edilerek başlanılan ve aileyle tanışma, bebek bakımı ve gelişimi ile ilgili her tür bilgilendirme ve süreç içinde çıkacak her sorunda başvurarak yardım alma hizmetlerini kapsayan “Hoş geldin Bebek” projesi devam ediyor.

10 ay gibi bir sürede 458 kız 452’de erkek olmak üzere toplam 910 bebeğe “hoş geldin” diyen Milas Belediyesi,  ayrıca ailelere bebek bakımı ve gelişimi hakkında da bilgiler aktarıyor ve bebekler için hazırlanmış birer hediye paketi veriyor.

Devam etmekte olan proje hakkında açıklama yapan Dr. Cemal Çelikdemir, “Ziyaret ettiğimiz her aileye Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’ın ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, kendisinin bebeklerimiz adına hazırlattığı hediyeleri takdim ediyoruz. Kapılarını bize açan değerli annelerimize ve ailelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ulaşılamayan ailelerimiz bizlere müdürlüğümüzün 0 533 050 31 99 nolu telefonu arayarak bu hizmetten ücretiz olarak yararlanabilirler. Büyüyen ve gelişen Milasımızda yeni bebeklerimizle birlikte tüm ailelerimize mutluluk, sağlık ve huzur diliyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık