Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi çalışıyor..

​​​​​​​Milas Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Milas Belediyesi’nin “Çocuk parkı olmayan mahallemiz kalmayacak” diyerek başlattığı proje kapsamında Kılavuz Mahallesi’ne çocuk parkı kuruldu. Ayrıca yol, asfalt ve bahçe temizliği hizmetleri kesintisiz devam eden belediye ekipleri, halk plajındaki şezlongları da topladı.

Milas Belediyesi çalışıyor..

MİLAS BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARI SEVİNDİREN PROJE

Milas Belediyesi’nin “Çocuk parkı olmayan mahallemiz kalmayacak” diyerek başlattığı proje çalışmaları kapsamında 6 Ağustos’ta Kılavuz mahallesine çocuk parkı kuruldu. “Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk bizlere yeter. Her şey çocuklarımızın gülen yüzü için, her şey Milas için” notuyla aktarılan paylaşım büyük beğeni aldı.

MİLAS BELEDİYESİ YOL, ASVALT VE BAHÇE TEMİZLİĞİ HİZMETLERİ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

6 Ağustos Fesleğen mahallesi cadde ve sokakları ile okul ve cami bahçesinin ot temizliği yapıldı. Ayrıca Bağdamları Mahallesindeki yol ve asfalt çalışmaları da tamamlandı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat çalışmalarda emeği geçen belediye işçilerine teşekkür etti.

ARTIK MİLAS HALK PLAJLARINDA ŞEZLONG YOK

 Ülke ve Muğla genelinde yaz aylarında artan sosyal haraketlilik nedeniyle çoğalan koronavirüs vakaları Milas Belediyesi’ni harekete geçirdi.  5 Ağustos günü vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ilçemiz genelinde bulunan halk plajlarımızın tümünde şezlongları kaldırıyoruz açıklamasında bulunulmuştu.

7 Ağustos’da tüm halk plajındaki şezlongların kaldırılması işlemi tamamlandı. Paylaşımda ayrıca Ülkemizde ve Muğla’mızda artan koronavirüs vaka sayısını göz önüne alarak söz verdiğimiz gibi tüm sahillerimizde şezlongları kaldırdık. Sizlerden tek ricamız maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymanız.#BirlikteBaşaracağıznotuna yer verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis