Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi ilçemiz mahallelerindeki çalışmalarını sürdürüyor…

​​​​​​​Milas Belediyesi kırsal ve merkez mahallelerdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler vatandaşların talepleri doğrultusunda yapılan planlamalar kapsamında çalışmalar gerçekleştiriyor.

Milas Belediyesi ilçemiz mahallelerindeki çalışmalarını sürdürüyor…

Her mahalleye eşit ve etkin hizmet kapsamında çalışmalarına devam eden Milas Belediyesi, Sakarkaya, Kıyıkışlacık, Narhisar, Burgaz ve İsmetpaşa Mahallelerinde çalışmalar gerçekleştirdi. 

Sakarkaya ortaokulunda çocuklar için oyun grubu çalışmasını tamamlayan ekipler, Narhisar Mahallesi’nde dere yatağına büz döşeme işlemini tamamladı. Planlanan programlar dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Burgaz Mahallesi’nde çevreye tehlike oluşturan metruk binanın yıkımını gerçekleştirerek, İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan park yerinde düzenleme işlemlerini tamamladı.

Kıyıkışlacık’ta çalışmalar sürüyor…

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Milas Belediyesi ekipleri Narhisar Mahallesi ve İkiztaş Mahallesi arasında bulunan yolda yağışlardan dolayı zarar gören alanda büz düzenlemesi gerçekleştirdi. Ayrıca Kıyıkışlacık’ta gerçekleşen sahil bandının ilk etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “ Milas için hizmet üretmeye, insanımız için çalışmaya hiç durmadan devam ediyoruz. Ekiplerimiz planlanan programlar çerçevesinde kırsal ve merkez mahallelerimizdeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sakarkaya, Kıyıkışlacık, Narhisar, Burgaz ve İsmetpaşa Mahallelerimizde çalışmalar gerekleştirdik. Yapılan çalışmalar hemşehrilerimize hayırlı olsun. Milas’ımız için, insanımız için aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis