Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİLAS BELEDİYESİ MARMARİS’İN YANINDA

Milas Belediyesi orman yangınları sebebiyle zor günler geçiren Marmaris’ e yardım elini uzatarak, güzel bir dayanışma örneği gösterdi.

MİLAS BELEDİYESİ MARMARİS’İN YANINDA
  • 02 August 2021, Monday 11:42

İlçemizde de farklı noktalarda çıkan yangınlarla mücadele edilirken, Milas Belediyesi diğer bölgelere de imkanlar dahilinde yardımlarını gönderiyor.

Bu kapsamda, Milas’taki yangınlar söndürülmesine karşın hâlâ devam eden Marmaris’teki vatandaşların ve yangın söndürme ekiplerinin gıda, su ve temel ihtiyaçlarının karşılanması adına Milas Belediyesi’ne bağlı olarak çalışan İkram Aracı Marmaris’e gitti. Marmaris’e ulaşan ikram aracı ve personeller bölgede zor günler geçiren Marmaris halkına destek oldular. Gerçekleştirilen yardımdan dolayı güzel bir dayanışma örneğinin gösterildiğini ifade eden Marmarisli vatandaşlar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkürlerini ilettiler.

Hep birlikte, dayanışmayla bu sürecin üstesinden geleceğiz

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Yurdun dört bir yanında çıkan yangınları endişeyle takip ettik. İlçemizde de 5 farklı noktada çıkan yangını canla başla söndürmeye çalışan ekiplerimizin çalışmalarını yakından takip ettik. Yaralarımızı dayanışmayla, el birliğiyle saracağımıza olan inancımız tamdır. Milas Belediyemize bağlı İkram Aracımızı, bölgede var olan gıda, su ve temel ihtiyaçların karşılanması adına Marmaris’e gönderdik. Hep birlikte, dayanışmayla bu sürecin üstesinden geleceğiz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis