Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi, pandemi döneminde yoğun çalışıyor

​​​​​​​Milas Belediyesi pandemi döneminde çok yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde dezenfekte çalışması gerçekleştiren ekipler, pandemi süresince yüz binlerce maskeyi yurttaşlara ulaştırdı.

Milas Belediyesi, pandemi döneminde yoğun çalışıyor
  • 28 October 2020, Wednesday 10:20

Mart ayında ilk koronavirüs vakasının açıklanmasının ardından Milas Belediyesi tedbirlerini arttırdı. Belediye’ye bağlı ekipler, pandemi dönemi boyunca vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirirken, birçok alanda hijyen noktaları oluşturdu. Vatandaşların pandemi dönemi boyunca ekonomik açıdan etkilenmemesi adına, 620’yi aşkın aileye nakdi yardım yapan, yaklaşık 3000 aileye erzak desteği sağlayan Milas Belediyesi, 220 işyerinin kirasını erteledi.

“600 Bin Maske, 200 Bin Eldiven Dağıtıldı”

Milas Belediyesi, pandemi boyunca yaptığı nakdi yardımların yanı sıra maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımı da gerçekleştirdi. Belediye’ye bağlı ekipler, pandemi döneminin başından bugüne yaklaşık 600 Bin maske dağıtırken, 200 Bin eldiven dağıtımı gerçekleştirdi. Pandeminin ilk dönemlerinde maskeleri dışarıdan temin eden Milas Belediyesi, ilerleyen süreçte kendi bünyesinde maske üretimine geçti. Kendi bünyesinde maskelerini üreten ekipler, Milas’ın 132 mahallesine maskeleri ulaştırdı. Pandemi dönemi boyunca dezenfekte çalışmalarına ve maske dağıtımına devam edileceğini aktaran yetkililer, Milas’ın dört bir yanında hijyen noktalarının kurulduğunu vurguladı.

“Çocuklara Özel Maske”

Milas Belediyesi, pandemi döneminden en çok etkilenen gruplardan olan çocukları da unutmadı. Çocuklar için de özel maskeler tasarlayan ekipler, bu sayede çocukların maske takma konusundaki duyarlılığını da arttırdı. Kreş ve anaokullarına maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştiren Milas Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında çocuklara uyarılarda bulundu. Milas’lılar için hizmetlerine devam edeceklerini aktaran kurum yetkilileri, tüm vatandaşların pandemi kurallarına uymaları konusunda hassasiyet beklediklerini ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis