Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Serasını çok sevdiler

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Serasını çok sevdiler

Milas M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel bireyler Milas Belediyesine ait sera alanını ziyaret etti. Yönetici ve öğretmenleri eşliğinde Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasına giden özel bireyler, serada çiçek dikti.

Rehabilitasyon Merkezinden minibüslerle seraya getirilen öğrenciler, Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban tarafından karşılanarak sera hakkında bilgilendirildi.

Bugüne kadar çok sayıda konukları olduğunu, özel konuklarını ağırlamaktan mutlu olduğunu belirten Çoban;  “Özel çocuklarımız bizi ziyarete geldi. Çok mutluyuz. Onlarla seramızı gezdik, çiçeklerin nasıl yetiştirildiğini anlatıp hep birlikte çiçek diktik” dedi.

Gezinin çok yararlı olduğunu anlatan M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muazzez Köse ise, “M. Önol  Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, özel bireylerimizin sosyalleşmesi adına her gün değişik etkinlikler yapıyoruz. Bugün de çocuklarımızın doğayla iç içe olması adına hep birlikte seraya geldik. Burada çiçeklerin yetişmesini gördüler, çok mutlu oldular. Bütün sera çalışanlarına ve Park ve Bahçeler Müdürümüz Mustafa Çoban’a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte çocuklarımız haftanın bir günü serada gönüllü olarak çalışacak” dedi.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık