Milas Belediyesi, Suriyeli göçmenleri de sevindiriyor

ÖNDER Haber -

Milas Belediyesi, Suriyeli göçmenleri de sevindiriyor

Sosyal Yardım İşleri  Müdürlüğü, yaşamlarını ilçemizde sürdüren Suriyelileri tespit ederek ihtiyaç sahibi olanlara gıda paketi ve yemek yardımı yaptı.

Paylaşım ve bereket ayı olan Ramazan ayı dolayısıyla ilçemiz genelinde iftar yemekleri düzenleyen Milas Belediyesi, ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlara da destek oluyor.

İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin dışında  Suriyeli aileleri de tespit eden Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, Ramazan boyunca Suriyeli göçmenlere yemek ve gıda paketi yardımı yapılacağı bildirildi.

Milas belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, şu ana kadar 750 ihtiyaç sahibine Ramazan paketi ulaştıran ekipler, Suriyeli ailelere de sıcak yemek gönderiyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yaparak, insanın yerinden yurdundan vatanından ayrılmak zorunda kalıp başka bir memlekette yaşamasının zorluğuna dikkat çekerek, “Mübarek  Ramazan ayında Suriyeli kardeşlerimize imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Onlarla, Milas’ta düzenlediğimiz iftar sofralarında da buluşuyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık