Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Milas Belediyesi tam kapanma döneminde de boş durmuyor

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İlçe genelindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Kırsal ve merkez mahallerde eş zamanlı çalışma yürüten ekipler, tam kapanma dönemini fırsata çevirerek bir çok alanda çalışmalarını sürdürüyor.

 Milas Belediyesi tam kapanma döneminde de boş durmuyor

Sanayi 2. Cadde üzerinden Sodra küme evlerine çıkan ve geçen yıl yapımı tamamlanan Yeni Devlet Hastanesine alternatif ulaşım yoluna bağlanan alanda çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 4 bin metrekare parke taşı döşeme işini tamamlayarak vatandaşlarının kullanımına sundu.

Çalışma yürütülen alanda incelemelerde bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat ; Pandemi ve tam kapanma döneminde dahi çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirtti.Vatandaşların güvenli ve konforlu yollara kavuşması adına asfalt ve parke kaplama çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Tokat ; “Belediyemizin tüm birimleri ile beraber her anlamda vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında bir yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza iftar yemekleri  dağıtırken bir yandan da yardım kolilerimizi ulaştırıyoruz.Tam kapanma sürecinde pazarların açılmaması nedeniyle üreticilerimizin ellerinde kalan mallarını satın alıyor ve vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtıyoruz.Sosyal Belediyeciliğin yanında diğer tüm hizmetlerimizi de aksatmadan yerine getiriyoruz. Sodar Küme evler mevkiinden Yeni Devlet Hastanemize alternatif yolumuzu geçtiğimiz yıl tamamlayıp kullanıma sunmuştuk.Şimdi ise Sanayi 2. Cadde üzerinden bu alternatif yolumuza bağlanan yolda  4 bin metrekare parke taşı döşeme çalışmamızı da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Yaptığımız plan ve program dahilinde diğer mahallelerimizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Amacımız iş yapmak,sorun çözmek, insan mutlu etmek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis