Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Bahar Konseri yapıldı

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Bahar Konseri yapıldı

Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun geleneksel Bahar Konseri, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda türküseverlerle buluştu.

Şef Ahmet Algur tarafından yönetilen Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Bahar Konseri, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Faik Karagöz’ün de aralarında bulunduğu kalabalık bir müziksever dinleyici topluluğu tarafından ilgiyle izlendi.

Konserde zaman zaman yaşanan hatalar dikkat çekse de, gecenin sonunda konuşan Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hataların hayatın tadı tuzu olduğunu belirtip “Önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı işlere imza atacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Türkiye’nin hemen her bölgesinden seçilen 32 eserin seslendirildiği konserde Koro son kez Ahmet Algur tarafından yönetilirken, konserin son iki eseri, bundan sonra koroyu yönetecek olan Müzik Öğretmeni Gizem Akdoğan’ın yönetiminde seslendirildi.

Olcay Aydilek Kır, Ayşe Yıldırım, Gizem Akdoğan, Cansu Soydan, Nuray Gözel, Gönül Sandal, Ebru Karacan, Asiye Subaşı, Şengül Salım, Aybüke Sena Salım, Tebessüm Sezgin, Arzu Şafak, Hasan Salım, Mehmet Hamdi Balıkçı, Mustafa Giresun, Fuat Turan, Mustafa Şen, Buğra Türkoğlu, Ahmet Bozkurt, Şenol Sandal, Mehmet Yılmaz, Atakan Aydoğan ve İlhan Hazer’den oluşan koroya, sazlarıyla Şaban Türkoğlu, Erol Gülten, Şemsettin Bayram, Mustafa Özalp, Sadık Selçukkaya, Ülker Barbaros ve Hakan Kayatemur eşlik ettiler.

Konserin sonunda Şef Ahmet Algur ve koronun yeni şefi Gizem Akdoğan’a çiçek ve plaket sunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Rengarenk bir hayatı yaşamak bizlerin de hakkı ve bu akşam Şef Ahmet Algur ve arkadaşları bizlere renkli bir akşam yaşattılar. Her şeyden önce hiçbir karşılık beklemeden özveriyle bizlere bu keyifli dakikaları yaşatan bu insanlara yürekten teşekkür ediyor ve büyük bir saygı duyuyorum. Hayatta bazen bunalımlı dönemler yaşarız ve bu bunalımları atlatmak için kimi zaman dostlara, kimi zaman gönlümüze hitap eden müziğe ihtiyacımız vardır. İşte bu gördüğünüz insanlar bugün bizleri, içinde bulunduğumuz tüm sıkıntılardan alıp başka diyarlara götürdüler. Onlara yürekten teşekkür ediyor, verdikleri emek için, sosyal hayatımıza kattıkları renk için kutluyorum” dedi.

Program, anı fotoğraflarının çektirilmesiyle sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık