Milas Belediyesi üreten çiftçilerin yanında…

​​​​​​​P HİBELİ BUĞDAY VE TRİTİKALE TOHUMU DESTEĞİ BAŞLIYOR

Milas Belediyesi üreten çiftçilerin yanında…
  • 22 September 2023, Friday 16:35

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, önemli tahıl türleri arasında yer alan buğday ve tritikale tohumu için yüzde 50 hibeli desteklemede bulunacak.

Milas Belediyesi, çiftçilerin refahı ve yöre ekonomisine olumlu katkı sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda yüzde 50 hibeli buğday ve tritikale tohumu desteklemesine başlayan Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, 25 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek başvurular için istenen belgeleri açıkladı.

Yapılan bilgilendirmede; 3. kez gerçekleştiren buğday ve tritikale tohumu desteğinden Bafa, Akçalı, Gölyaka, Pınarcık, Kapıkırı, Karahayıt, Çamovası, Ağaçlıhöyük, Yakaköy, Meşelik, Dörttepe ve Akyol mahalle sakinlerinin yararlanacağı belirtilirken başvuruların ÇKS belgesi veya Milas Ziraat Odası kayıt Belgesi, kimlik fotokopisi ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’ne yapılması gerektiği ifade edildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık