Milas Belediyesi Yarın Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirecek

Milas Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan çalışmaların toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. Yarın (19 Mart Salı) saat 10.00’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenecek toplu açılış törenine tüm Milas halkının davetli olduğu bildirildi.

Milas Belediyesi Yarın Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirecek

OYUN EVİNDEN SPOR SALONUNA VARINCAYA KADAR 39 HİZMET

Projelerin tamamlanmasıyla birlikte, Milas Belediyesi'nin vatandaşlara sunduğu 39 hizmetin toplu açılışı yapılacak. Bu hizmetler arasında çocukların eğlenip öğrenebilecekleri Çocuk Oyun Evi, spor yapma imkanı sunan modern bir tesis olan Atatürk Spor Kompleksi, şehrin altyapısını güçlendirecek Asfalt Plent Şantiyesi, tarım alanında destek sağlayacak Tohum Merkezi, sahil yolları, parklar ve çok amaçlı salonlar gibi birçok önemli proje bulunuyor.

BAŞKAN TOKAT’TAN DAVET

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Milas'ımızın gelişimi için gerçekleştirilen yatırımların meyvelerini toplamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projelerimizin çeşitli noktalarında tamamlanan imalat çalışmalarının ardından toplu açılış töreni düzenlemeye karar verdik. 19 Mart Salı günü saat 10.00'da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğimiz 'Eserlerimiz Milas’a Miras Kalacaktır' başlıklı toplu açılış törenimize tüm halkımızı bekliyoruz" dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık