Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi yoğun mesai harcıyor..

​​​​​​​29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında Ülkemizde uygulanan tam  kapanma döneminde Milas Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milas Belediyesi yoğun mesai harcıyor..
  • 05 May 2021, Wednesday 15:24

Tüm birimleri ile sahada olmayı sürdüren Milas Belediyesi bir yandan vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirirken diğer yandan da yaklaşan Bayram öncesi ot biçme, budama ve temizlik çalışmalarına ağırlık veriyor. Covid-19 virüsünün mutasyona uğrayan yeni varyantlarının görülmesi ve artan vaka sayılarına karşı İlçe genelinde  yıkama dezenfektan çalışmalarını da sürdüren Milas Belediyesinin bu çalışmaları vatandaşlardan takdir topluyor.

132 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla merkez ve  kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin tüm birimleriyle beraber hizmet atağına geçen Milas Belediyesi, parke kaplama, yeni ulaşım yolları açma, ot biçme, ağaç budama, boyama, mıntıka temizliği, yol yıkama ve dezenfektan çalışmalarını bir arada sürdürüyor.

Vatandaşlarının memnuniyetini en üst seviyeye çıkartma ve Milas Belediyesinin varlığını tüm mahallelerine hissettirmek adına yoğun mesai harcadıklarını dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ”Ülkemizin içinde bulunduğu tam kapanma döneminde  bizler hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın evlerinde olduğu bu günlerde Belediyemizin tüm birimleriyle koordineli şekilde çalışmalarımız sürüyor. Yaklaşan bayram öncesi ve tam kapanma döneminin sona ereceği  17 Mayıs tarihine kadar İlçe genelinde ot biçimi, mıntıka, boya ve badana ve dezenfektan işlerimiz devam edecek. Bu geniş coğrafyada tüm hemşerilerimize en iyi hizmeti götürmek için çalışıyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis