Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi’nden kırtasiye yardımı

​​​​​​​Milas Belediyesi 2020-2021 Eğitim yılında ilçe genelinde öğrenim görecek dar gelirli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyor.  Sırt çantası içerisinde verilen kırtasiye yardımında İlk, orta ve lise düzeyi okullarda okuyan öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak malzeme bulunuyor.

Milas Belediyesi’nden kırtasiye yardımı
  • 23 September 2020, Wednesday 10:34

Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri  Müdürlüğü tarafından yürütülen ve velilerin yüzünü güldüren uygulamadan en çok da dar gelirli aileler memnun. Müracaatta bulunan ve ihtiyacı olduğu tespit edilen ailelere kırtasiye yardımı dışında  gıda ve para yardımında da bulunuluyor.

Eğitimde fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak istediklerini belirten Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ayhan Samyürek ; “amacımız, hem eğitime destek sağlamak hem de dar gelirli ailelere bir nebze de olsa yardımcı olmaya çalışmak." dedi.

“Bu ülkenin kalkınması, ilerlemesi ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması ancak eğitimli bireylerin çoğalmasıyla mümkün olacaktır” diyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Bu eğitim öğretim yılında da hedefimiz ilçemiz genelinde bulunan tüm dar gelirli ailelere kırtasiye yardımımızı ulaştırmak. Milas Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de her zaman eğitim ve öğretimin yanında olacağız. Pandemi koşulları altında başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum“ dedi.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis