Milas Belediyesi’nden LGS ve YKS'ye Girecek Öğrencilere Psikolojik Destek

Milas Belediyesi, LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. Bu kapsamda, öğrencilerin sınav kaygısıyla baş edebilmelerini sağlamak amacıyla "Sınav Kaygısıyla Baş Edebilme" konulu grup çalışması başlatılacak.

Milas Belediyesi’nden LGS ve YKS'ye Girecek Öğrencilere Psikolojik Destek
  • 25 April 2024, Thursday 16:18

Milas Belediyesi, Liselere Giriş Sınavı'na (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için “Sınav Kaygısıyla Baş Edebilme” konulu grup çalışması başlatacak. Psikolog Zehra Haney tarafından gerçekleştirilecek olan grup çalışması, öğrencilere psikolojik destek sunmanın yanı sıra, onların duygusal zorluklarla başa çıkma yeteneklerini artırmayı amaçlıyor.

Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan bu çalışma, sınav sürecinde karşılaşılan olumsuz duyguları tanıma ve bu duygularla başa çıkma becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede katılımın kontenjanla sınırlı olduğu ve 0(252) 515 02 90 numaralı iletişim numarasından detaylı bilgi alınabileceği belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık