Milas Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi

​​​​​​​Milas Belediyesi kültür-sanat faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte öğrencilere karne hediyesi sevinci yaşatacak olan Milas Belediyesi birbirinden keyifli 3 tiyatro oyununu izleyicilerle buluşturacak.

Milas Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi
  • 28 January 2022, Friday 11:25

2-3-4 Şubat tarihlerinde Milas, Ören ve Güllük’te sahnelenecek Karagöz, Arkadaşım Ben Geldim ve Uyanık Covid ve Saf Sars adlı tiyatro oyunlarıyla öğrenciler eğlence dolu anlar yaşayacak.

Karagöz ve Arkadaşım Ben Geldim adlı oyunlar sahnelenecek

İlk olarak 1 Şubat Salı günü saat 13:00’te Geleneksel Türk tiyatrosu oyunu Karagöz saat 15:00’te ise Müzikli Danslı Çocuk Oyunu Arkadaşım Ben Geldim adlı oyunlar Güllük Belediye Kapalı Toplantı ve Düğün Salonu’nda Güllüklü izleyicilerle buluşacak. Aynı oyunlar 2 Şubat Çarşamba günü aynı saatlerde Milas Belediyesi Ören Hizmet Binası İçi’nde Örenli izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyunların son gösterimi Milas’ta gerçekleşecek. 3 Şubat Perşembe günü yine aynı saatlerde izleyicilerin karşısına çıkacak Karagöz ve Arkadaşım Ben Geldim adlı oyunların gösterimi Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşecek.

Uyanık Covid ve Saf Sars

Tiyatro oyunlarının aralıksız bir şekilde devam edeceği tiyatro şöleninde sahnede bu kez Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi olacak.

Hastalıklar ve covid ile mücadele için temizlik ve düzenli beslenme hakkında bilgiler veren oyun Uyanık Covid ve Saf Sars izleyicilerin karşısına çıkacak.

Berkan Cengiz’in yazdığı oyunun yönetmenliğini Nihal Alparslan yapacak. Oyunun oyuncu kadrosunda ise Berkan Cengiz, Özlem Cengiz, İlkay Oral ve Mahir Can Balık yer alacak.

Uyanık Covid ve Saf Sars adlı oyun Milas, Güllük ve Ören’de iki seans şeklinde sahnelenecek. Oyunun ilk gösterimi 2 Şubat Çarşamba günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelenecek. Oyunun ilk seansı saat 11:00’de 2. seansı ise saat 14:00’te izleyici karşısına çıkacak.

3 Şubat’ta Güllük Toplantı ve Düğün Salonu’nda 4 Şubat’ta ise Milas Belediyesi Ören Hizmet Binası İçi’nde izleyiciyle buluşacak oyun yine aynı saatlerde 2 seans şeklinde sahnelenecek.

Oyunlar ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık