Milas Belediyespor deplasmanda

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas Belediyespor deplasmanda
  • 07 September 2016, Wednesday 6:29

Türkiye İkinci Voleybol Ligi’nde Büyük Erkekler Kategorisi’nde ilçemizi temsil edecek olan Milas Belediyespor Kulübü’nün ligdeki rakipleri ve müsabaka tarihleri belli oldu.

Geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da çekilen lig maçları ve fikstür kuraları sonrasında ilçemiz takımı Milas Belediyespor birbirinden güçlü takımlarla aynı grupta yer aldı.

2015 - 2016 voleybol sezonunda lig mücadelesinden grup üçüncüsü olarak ayrılan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor’un rakipleri İzmir Büyük Ege, İzmir Saint Joseph, Bursa Voleybol, Bursa İnegöl, Antalya Korkuteli, Antalya Manavgat, Antalya Alanya, Denizli Acıpayam Halk Eğitim, Muğla Seydikemer takımları oldu.

 

İlk rakip

Denizli Acıpayam

İlçemizi Türkiye Voleybol İkinci Ligde temsil edecek olan takımımız Milas Belediyespor’un ligdeki ilk rakibi geçen sene aynı grupta mücadele eden Denizli Acıpayam Halk Eğitim Spor oldu.

30 Ekim Pazar günü ilk maçı için Denizli’ye gidecek olan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor voleybol takımı lig mücadelesi için antrenmanlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içinde yeni sporcuları ile kulüp Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden ve lig mücadeleleriyle ilgili olarak bilgiler veren Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Milas Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarına da devam ediyor.

Antrenör Osman Çakıray ve Yardımcı Antrenör Sefa Koşar’ın çalıştırdığı Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımında ligdeki tek hedef bu sene iyi oyun ve bir üst lige çıkabilmek için Play Off karşılaşmalarına katılmak olarak belirlendi.

 

Milas Belediyespor

voleybol takımı ilk yarı

maç programı şöyle:

30 Ekim Pazar

Denizli Acıpayam

Milas Belediyespor

 

6 Kasım Pazar

Milas Belediyespor

Antalya Korkutelispor

 

13 Kasım Pazar

Milas Belediyespor

İzmir Büyük Egespor

 

20 Kasım Pazar

Muğla Seydikemer

Belediyespor

Milas Belediyespor

27 Kasım Pazar

Milas Belediyespor

Bursa Voleybolspor

 

4 Aralık Pazar

Antalya Manavgat Bahçeşehir Koleji

Milas Belediyespor

 

11 Aralık Pazar

Milas Belediyespor

Antalya Alanyaspor

 

18 Aralık Pazar

Bursa İnegölspor

Milas Belediyespor

 

25 Aralık Pazar

Milas Belediyespor

İzmir Saint Josep 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık