Milas Bilim Lisesi’nin başarılı öğrencilerine plaket …

Adem KANKAYNAR -

Milas Bilim Lisesi’nin başarılı öğrencilerine plaket …

Çeyrek asırdan fazla ilçemizde, eğitim alanında hizmet veren Milas Bilim Lisesi’nde öğrenim gören 3 öğrenci, çeşitli dallarda dereceye girdi. Başarılı öğrencileri okul yönetimi ve öğretmenleri, plaket vererek kutladılar.

 

Milas Bilim Lisesi Kurucusu Mustafa Zeybekoğlu, başarılı öğrenciler için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Milas Bilim Lisesi, çeyrek asırdan fazla eğitim-öğretim alanında hizmet vermiş ve daha uzun yıllar hizmet vermeye devam edecek bir eğitim kurumudur. Tek amacımız akademik başarıyı yakalamış öğrenciler yetiştirmek değildir.

Biz; hayatın içinde yer alan, düşünen, sorgulayan, spor bilinci ve ahlakını kazanmış, toplumun içinde toplumun bir parçası olmayı başarabilmiş, milli sorumluluk duygularıyla donatılmış, insanları sadece iyi ve kötü diye ayıran, insan olmanın farkındalığını bilen ve bu bilinçle yaşayan bireyler yetiştirmek istiyoruz. Tüm bu amaçlar doğrultusunda öğrenci ve velilerimizle birçok ortak etkinlik gerçekleştirdik, birçok yarışmada çeşitli başarılar elde ettik.

Okulumuzun yüz akı çocuklarımızın elde ettiği bu başarılar bizleri olduğu kadar Milas halkını da gururlandırmıştır. Buradan emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Okulumuz geleneksel olarak şiir geceleri düzenlemektedir. Bu yıl da yoğun ilgi ve katılımla güzel bir gecede şiir severlerle buluştuk.

Okulumuzun kültür-edebiyat dergisi ‘Gözlük’, bu yıl daha canlı, daha dolu bir şekilde yine okurlarıyla buluştu. Okulumuz öğrencileri, Muğla okullar arası bilgi yarışmasında ikinci olarak bizleri gururlandırdı.

Okulumuz öğrencisi Elif Kaya, karate branşında Türkiye derecesi olarak Eylül ayında İstanbul’daki Balkan Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Okulumuz öğrencisi Öznur İnce ise Milas’ta düzenlenen Türk Halk Müziği yarışmasında finale kalarak, yine okulumuzu gururlandırmıştır.

Okulumuzun bir başka öğrencisi Dağlar Develioğlu ise Muğla’da yapılan okullar arası bisiklet yarışmasında il ikincisi oldu ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Tüm bunların yanında okulumuz ağaçlandırma, kitap okuma gibi sosyal projelerde de yer almaya devam etmektedir.

Milas Bilim Lisesi olarak sadece başarıya değil, geleceğe adım adım ilerlemenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek, başarılı öğrencileri bir kez daha kutladı.

Bu konuşmanın ardından, Mustafa Zeybekoğlu ve öğretmenler, başarılı öğrencilere plaket vererek, kendilerinden daha büyük başarılar beklediklerini ifade ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık