Milas-Bodrum Havalimanı’nda iç hat uçuşları başladı..

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 aydır iç ve dış hat uçuşlarının durdurulduğu Milas-Bodrum Havalimanı’nda, bugünden itibaren iç hat yolcu uçuşları başladı.

Milas-Bodrum Havalimanı’nda iç hat uçuşları başladı..

Havalimanı mülki idare amiri Milas Kaymakamı Eren Arslan, havalimanında ‘Havaalanı Pandemi Tedbirleri ve Sertifikasyonu Genelgesi’ gereğince gerekli önlemlerin alındığını belirterek, dün itibariyle iç hat seferlerinin yapılmaya başlandığını duyurdu ve “Çok şükür kuşlarımıza tekrar kavuştuk.. ‘Havaalanı Pandemi Tedbirleri Ve Sertifikasyon Genelgesi’ uyarınca alınması gereken tedbirlere göre gerekli düzenlemeleri tamamlanan havalimanımızda uçuşlar bugün başladı.

Her yerde olduğu gibi havalimanımızda da; fiziki mesafe kuralına uyarak, maske takarak, kişisel hijyen kurallarına uyarak hareket edeceğiz” dedi.

Milas Bodrum Havalimanı’nda tüm giriş-çıkış noktalarına yolcu ve çalışanların vücut ısılarını ölçen termal kameralar yerleştirildiği, tüm terminalin dezenfekte edildiği, gerekli yönlendirme işaretlemelerinin yapıldığı, tüm çalışanlara eğitim verildiği ve görev alanlarına göre koruyucu ekipman sağalandığı bildirilirken, genelge gereği olarak, ilk aşamada, refakat zorunluluğu dışında yolcu olmayanların terminale girişlerine de izin verilmeyecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık